G staat voor geweldig, geïntegreerd, goesting, gelijkwaardig, gescoord, gewonnen, gemist, grensverleggend en vooral genieten. HCB Geweldig staat vooral voor het aanbieden van een ongelooflijke sportervaring aan jongeren vanaf 8 jaar met mentale beperking of ASS.  Onze insteek is hierbij dat iedereen moet kunnen genieten van onze favoriete sport: hockey!

We zetten hierbij de sport voorop, maar zorgen voor een (aan)gepaste begeleiding door enthousiaste, betrokken en opgeleide trainers en coaches.  Wanneer je als ouder kiest om je kind in te schrijven in onze G-werking, dan mag je gerust zijn dat onze coaches en begeleiders de juiste achtergrond hebben om je kind te begeleiden.  We zullen ook zo veel mogelijk met jullie in dialoog gaan, zodat we op voorhand een goed beeld hebben van jullie noden verwachtingen.  

We vinden het bovendien superbelangrijk dat onze G-werking een integraal deel van onze club wordt, zodat iedereen zich op elk moment thuis voelt, zowel op als naast het veld.  Zo worden onze G-spelers en hun ouders uiteraard ook mee uitgenodigd op de clubevents, zullen we er zo veel mogelijk voor zorgen dat onze G-spelers niet alleen op het veld staan en verwachten we ook van onze G-spelers dat ze onze clubtenue dragen.  

Want HCB Geweldig wordt pas echt Geweldig als we daar met de hele club aan werken!

Ben je geïnteresseerd, maar zit je toch nog met vragen?  Dan kan je deze kwijt via info@hockeyclubbeveren.be

Flyer G-hockey